Online ASC Workshop és FAT akkreditált továbbképzés-sorozat akadémiai oktatóknak

A HTTP Alapítvány 2012 szeptemberben indította útjára online ASC Workshop és oktatói továbbképzés sorozatát. A kezdeményezés célja, hogy rendszeres tájkoztatást adjon az akadémiai oktatóknak a Cisco Hálózati Akadémia híreiről, eseményeiről és újdonságairól, valamint aktívan hozzájáruljon az oktatók szakmai fejlődéséhez. Az eseménysorozat egyúttal FAT akkreditált oktatói továbbképzés is.

A hivatalos képzés négy modulból áll, egy-egy modul tárgyalása öt hónapig tart. Havpnta egy-egy képzési alkalom van, rendszerint a hónap harmadik vagy negyedik péntekén, a délutáni órákban. Annak érdekében, hogy minden oktatónak lehetősége legyen alkalmankéntt  lakóhelyéhez közeli helyszínen személyesen is részt venni egy-egy foglalkozáson, a helyszín folyamatosan változik, hónapról-hónapra az ország más pontján jelentkezünk.

A ASC Workshop és oktatói továbbképzés sorozat egyik legfontosabb jellemzője, hogy Webex közvetítés segítségével távolról is be lehet kapcsolódni, valamint a foglalkozások felvételeit utólag is meg lehet tekinteni.

A hivatalos 4 x 30 órás FAT akkreditált képzésbe bármely iskolai félév elején be lehet csatlakozni. A modulok végén igazolást, a négy modul elvégzése után tanúsítványt állítunk ki.

A legfontosabb tudnivalók a képzésről gyakran ismételt kérdések (GyIK) formájában

Jelentkezés a FAT akkreditált továbbképzésre

Vissza az online ASC Workshop és FAT akkreditált továbbképzés-sorozat nyitóoldalára

További információ a laszlo.markovich@http-foundation.hu címen vagy az (1) 225-4600-ás telefonszámon kérhető.

 

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »