PAT akkreditált továbbképzés CCNA oktatóknak

2017 szeptemberében a folyamatban lévő továbbképzésünk mellett új PAT akkreditált továbbképzést indítunk "Bevezetés a hálózatok világába - továbbképzés" címmel elsősorban azon Cisco Akadémiai oktatók számára, akik az idei évben kezdik oktatni a 10. évfolyamon a Hálózatok I. tantárgyat a CCNA R&S 1. szemeszterének anyagával.

Legfontosabb tudnivalók a képzésről:

  • Az oktatás az infoTanárium foglalkozássorozatunk „Hogyan tanítsuk? – Hálózatok I. 10. évfolyam” rovatának keretében zajlik.
  • A képzés adminisztrációja és segédanyagai a korábbiakhoz hasonlóan egy moodle portálon lesznek, amelyhez a regisztrációt követően mindenki kap hozzáférést.
  • A jelentkezés minden Cisco Hálózati Akadémiai oktató számára nyitott, függetlenül attól, hogy korábbi továbbképzésünkön részt vett-e.
  • A továbbképzésen való részvétel ingyenes
  • Regisztráció a PAT továbbképzésre
  • Regisztráció határideje: 2017. október 6.

A most induló képzés mellett természetesen folytatjuk a tavaly szeptemberben elindított „Bevezetés a hálózatok világába - továbbképzés” elnevezésű képzésünket is a Hálózati ismeretek 11. évfolyamának anyagával. Az oktatás ebben az esetben az infoTanárium foglalkozássorozatunk „Hogyan tanítsuk? – Hálózati ismeretek I. 11. évfolyam” rovatának keretében zajlik. Erre a képzésre már nem lehet jelentkezni.

Akkreditált továbbképzéseinkről bővebb információkat találhattok a netacad.hu oldalon. 

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »