BME-Pannon NetSkills Challenge 2017

A BME-Pannon NetSkills Challenge országos hálózati informatikai verseny döntőjének idén a BME adott otthont 2017. november 24-én.

Az előző évhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. Az on-line webes előszelekciót követően a 6 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérhette össze tudását, amelyre a BME Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék Cisco laborjában került sor.

Idén a hallgatók a BME-ről, az Óbudai Egyetemről, a Pannon Egyetemről és a Pécsi Tudományegyetemről képviseltették magukat. A döntőben a versenyzőknek egy szerveren elrejtett azonosítót kellett megtalálniuk, amelyhez több lépésben vezetett az út, és ezen lépések során egy valós és virtuális eszközökből álló hálózaton kellett konfigurációs és hibaelhárítási feladatokat megoldaniuk. A verseny döntősei között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények és különdíjak kerültek kiosztásra! A verseny végeredménye:

A versny helyezettjei:

  • Első helyezett: Hegyi Zsolt Gábor (BME)
  • Második helyezett: Zeleszkó Gábor (Pannon Egyetem)
  • Harmadik helyezett: Tóth Bence (Óbudai Egyetem)

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A rendezvény támogatói: Cisco Systems Magyarország Kft., GetCon Hungary Kft., T-Systems Magyarország Zrt., NETVisor Zrt., HTTP Alapítvány, PONTIS Alapítvány, Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület

További információk: https://bpns.hit.bme.hu

 

Hegyi Zsolt Gábor (BME) - első helyezett

Zeleszkó Gábor (Pannon Egyetem) - második helyezett

Tóth Bence (Óbudai Egyetem) - harmadik helyezett

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »