Informatikai Oktatási Konferencia 2023 - Megnyílt a regisztráció!

Informatikai Oktatási Konferencia 2023

Idén tizenegyedik alkalommal rendezi meg a HTTP Alapítvány a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karával partnerségben informatika oktatással foglalkozó konferenciáját az IT képzésben dolgozó oktatók és vezetők, valamint kormányzati szervek, szakmai szervezetek és cégek képviselői számára.
A tavalyi nagy sikerű hibrid konferenciánk után az ideit is ebben a formában rendezzük meg. A Telekom Székház impozáns környezetében, büféebédet is tartalmazó vendéglátással, valamint a személyes találkozás varázsával kívánjuk biztosítani a tökéletes konferenciaélményt 200 fő részére.
Az online résztvevők számára a már tavaly is jól bevált, saját fejlesztésű virtuális konferenciaközponttal készülünk, ahol szabadon lehet válogatni az egyes szekciók szakmai programpontjaiból, lehetőség nyílik az egymással történő beszélgetésre, valamint lesz olyan szekció is, ami csak a virtuális térben lesz elérhető.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A szakmai programban az informatika oktatás legtöbbeket érdeklő kérdéseit járjuk körül. Szót ejtünk többek között a mesterséges intelligencia oktatásra gyakorolt hatásáról, a Cisco Hálózati Akadémia elmúlt 25 évéről, a digitális kultúra tantárgy aktualitásairól, méréseiről, a szakképzési rendszer lehetőségeiről, valamint a felsőoktatásban most induló kiberbiztonsági és adattudományi szakokról is. A konferencia egyben a Cisco Hálózati Akadémia oktatóinak éves akadémiai napja is.

A délelőtt során a plenáris előadásokra kerül sor, majd az ebédet követően a helyszínen három, online pedig négy szekcióban folytatódik a tanácskozás:

  • Szakképzés 4.0, ITMP és NetAcad szekció (a felhőoktatás lehetőségei, a Cisco Hálózati Akadémia jövője, szakmai versenyek motiváló hatása)
  • Digitális kultúra szekció (érettségi és kompetenciamérés)
  • Informatika a felsőoktatásban szekció (a felsőoktás informatikai képzéseit érintő legfontosabb kérdések)
  • Digitális kultúra az alsó tagozaton szekció (csak online!)

A konferencia részletes programja már elérhető a rendezvény regisztrációs honlapján. 

A konferencia időpontja: 2023. március 18. (szombat) 9:00 – 15:45 
Helyszín: Magyar Telekom Székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36., illetve az IOK 2023 virtuális konferenciaközpontja.
Regisztrációhttps://iok2023.http-alapitvany.hu

A személyes részvételre történő jelentkezés határideje: 2023. március 9., csütörtök, 18:00.
A korlátozott létszámkeret miatt a helyszíni részvételre történő regisztráció nem jelenti automatikusan a konferencián való személyes részvétel lehetőséget. A jelentkezés lezártát követően, legkésőbb 2023. március 10., péntek 18 óráig email értesítést küldünk arról, hogy a helyszíni vagy az online részvételedet tudjuk-e biztosítani. Az online hozzáférést mindkét esetben megkapod.

Az online részvételre történő jelentkezés határideje: 2023. március 16., csütörtök, 18:00.
A személyre szabott bejelentkezési linket a regisztrált résztvevőknek a konferenciát megelőző napon, 2023. március 17-én küldjük ki.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt konferenciánkon!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »