BME-Pannon NetSkills Challenge 2016

A BME-Pannon NetSkills Challenge országos hálózati informatikai verseny döntőjének idén a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kara adott otthont 2016. november 25-én.

Az előző évhez hasonlóan a verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott volt minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára az előzetes regisztráció után. Az online webes előszelekciót követően a 8 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérhette össze tudását, amelyre a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Kar Cisco laborjában került sor.

Idén a hallgatók a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemről, a Pécsi Tudományegyetemről, az Óbudai Egyetemről és a Pannon Egyetemről képviseltették magukat.

A feladat a “Charlie és a csokigyár” című filmből töltekezett, és a megrongálódott rendszer helyreállítása, valamint a termelés újraindítása volt a versenyzők célja.

A verseny első 3 helyezettje között a támogatók által felajánlott értékes tárgynyeremények kerültek kiosztásra!

A verseny végeredménye:

Okos Dániel (BME)
II. helyezett


Nagyításhoz klikk a képre

Fábián Attila (BME)
I. helyezett


 

Zeleszkó Gábor (PE)
III. helyezett


Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

A rendezvény támogatói: Cisco Networking Academy, Delta Services Kft., NETVisor Zrt., Macrotel Kft., PONTIS Alapítvány, HTTP Alapítvány, Hírközlési és Informatikai Tudományos Egyesület

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »