Új időpontban az Informatikai Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap

A korábbi években megszokott és az előzetesen beharangozott februári időpontról március második felére került át az Informatikai Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap. 
Az eddigiekhez képest még nagyobb szabású rendezvényre készülünk. A konferencia az informatikushiány csökkentésére irányuló pályaorientációs kampány jegyében zajlik, így számos előadás foglalkozik többek között majd azzal, hogy mit tehetnek az oktatási intézmények a helyzet javítása érdekében. Természetesen emellett olyan fontos és aktuális kérdéseket is körüljárunk, mint a 2016. szeptemberben induló új OKJ, a 2017. májusban esedékes szakmai érettségi vagy a felsőoktatás duális képzési rendszere.
A szakközépiskolák és a felsőoktatási intézmények tanárai és munkatársai mellett az idei konferencián a közoktatásban dolgozók is képviseltetik magukat. 
A konferencián való részvétel természetesen idén is ingyenes lesz minden résztvevő számára.
Az eseménnyel kapcsolatos friss információkról folyamatosan tájékoztatni fogjuk az akadémiai közösség tagjait. Regisztrálni várhatóan február közepétől lehet. Addig is mindenki jegyezze be a naptárba:

Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap március 19-én, szombaton!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »