Informatikai Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap

Korábban már jeleztük, hogy az idei Informatikai Oktatási Konferencia és Akadémiai Nap 2016. március 19-én kerül megrendezésre. A rendezvény helyszíne idén a Budapest Kongresszusi Központ, ahol a konferenciával párhuzamosan kerül megrendezésre a WorldSkills 2017 hazaiválogatóverseny középdöntője is.
Most szeretnénk további információkat megosztani annak érdekében, hogy minél több érdeklődőt tudjunk tájékoztatni a rendezvény által felvállalt szakmai területek kérdéseiről, aktualitásairól.

  • A program összeállítása, az előadások egyeztetése folyamatban van, de az biztos, hogy kiemelt témaként szerepelnek majd a szakképzésfejlesztés aktuális kérdései, többek között az új OKJ rendszerrel, a szakmai érettségivel kapcsolatos tennivalók.
  • A rendezvény részeként a Legyél Te is Informatikus kampányhoz kapcsolódó előadások is helyet kapnak a programban.
  • Idén először a közneveléshez kapcsolódó témák is megjelennek a plenáris, illetve szekció-előadások között.  Ezek keretében a Digitális Témahét szakmapolitikai és gyakorlati teendőire is koncentrálni fogunk. 
  • A korábbi évekhez hasonlóan a konferencia napot az akadémiai oktatók számára szervezett NetAcad Workshop-pal zárjuk, melyen reményeink szerint idén is a nemzetközi Cisco csapat egyik szakértője tart előadást.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt szakmai rendezvényünkön!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »