CCNA R&S oktatók figyelem!

Több örömteli hírrel is tudunk szolgálni azoknak az oktatóknak és diákjaiknak, akik a CCNA R&S tananyagot oktatják illetve tanulják.

  • Befejeződtek a HTTP Alapítvány által végzett CCNA R&S 3. tananyag fordítói munkálatai és így a magyar nyelvű tananyag várhatóan szeptemberben válik elérhetővé. A megjelenés dátuma nem tőlünk függ, de a Cisco részéről érkező kommunikáció alapján bizakodhatunk abban, hogy az érdemi tanévkezdésre megjelenik a magyar CCNA R&S 3 kurzus.
  • Nagy örömünkre a HTTP Alapítvány által májusban kiírt fordítói pályázatára sok oktató jelentkezett. Ennek köszönhetően a nyár során oktató szerezte meg vagy szerezheti meg a CCNA ipari minősítő vizsgát. A pályázat másik eredmény, hogy néhány gyakorlatot leszámítva elkészült a CCNA R&S 1. tananyag laborgyakorlatainak magyar fordítása. Célunk, hogy a laborokat a tanévkezdésre, de legkésőbb szeptember közepére hiánytalanul tudjuk a magyar oktatói közösséggel megosztani.

A későbbiekben a magyar tananyag és a laborgyakorlatok pontos megjelenési időpontjáról külön hírlevélben értesítjük az oktatói közösséget.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »