Indul az EuroSkills 2014 hazai válogatóverseny!

A HTTP Alapítvány – együttműködésben a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával – március és április között rendezi meg az EuroSkills szakmai verseny magyarországi selejtezőjét diákok és fiatal hálózati informatikus szakemberek számára.
ES2014A „szakmák Európa bajnokságának” is nevezett EuroSkills (www.euroskills.org) a kontinens legrangosabb szakmai versenye. A soron következő negyedik EuroSkills Lille-ben lesz 2014 októberében, több mint 30 ország, 500-nál is több versenyzőjének részvételével.

A kétfordulós magyarországi válogatóverseny első fordulója 2013. március 21-én lesz, ahol a résztvevőknek online feladatokat – teszteket és szimulált hálózati feladatokat – kell megoldaniuk. Innen a hat legeredményesebb csapat jut tovább.

A helyszíni döntőt 2013. április 24. és 26. között rendezzük meg a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara nagyszabású eseménye, a VI. Szakma Sztár Fesztivál keretében. A döntőben a nemzetközi versenyhez hasonlóan egy képzeletbeli cég hálózatának megtervezése, megépítése, valamint a mindennapi működésében felmerülő valós informatikai problémák megoldása a feladat.

Amellett, hogy a legjobbak értékes nyereményekkel térhetnek haza, a hazai győztes megtiszteltetése, hogy a döntőt követő másfél éves felkészülés után Magyarországot képviselve megmérkőzhet Európa legjobbjaival.

Azok számára, akik tanulmányaik első felében járnak csak, külön versenyt hirdetünk. Az online forduló kijelölt feladatait külön értékeljük közöttük, és a legeredményesebb versenyzőket értékes ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Online jelentkezés és folyamatos információ a versenyről: http://es2014.netskills.hu

Jelentkezési határidő: 2013. március 17.

Kérjük, tegye lehetővé, hogy diákjai megismerhessék a verseny felhívását és biztassa őket arra, hogy mérettessék meg magukat ezen a rangos versenyen!

Kérdéseit és visszajelzését várjuk az es2014@netskills.hu email címen.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »