Megnyílt a regisztráció az ITMP Klubba!

A HTTP Alapítvány évek óta aktívan támogatja az InfoTanár Mentor Programon keresztül is a köznevelésben dolgozó informatika tanárok szakmai fejlődését, melynek során eddig is számos ingyenes képzésre teremtettünk lehetőséget az együttműködő cégekkel közösen.

A 3 éve elindított InfoTanár Mentor Program (ITMP) mára közel másfél ezer tanárt és iparági szakembert tömörítő, egymást támogató közösséggé vált. Hisszük, hogy bár végsősoron minden a diákok érdekében történik, az oktatási folyamatban mégis a legfontosabb szereplők maguk a tanárok!

Az InfoTanár Mentor Program most új mérföldkőhöz érkezett. Útjára indítottuk a nyár elején beharangozott ITMP Klubot, ami számos, tanárok számára ingyenesen igénybe vehető szolgáltatással igyekszik hozzájárulni fenti céljaink eléréséhez.

Rögtön egy nagyon értékes és izgalmas képzési csomaggal kezdünk. Az ősz és a tavasz folyamán a leginkább érdeklődésre számot tartó témákban indítunk képzéssorozatot a Green Fox Academy-vel együttműködésben, a Microsoft támogatásával.

Tanfolyamonként két szombati napon, kiscsoportos formában, budapesti helyszínen, a köztük lévő pénteken pedig online konzultáció formájában történik majd az ismeretek átadása.

Az őszi időszak 2 napos képzései:

  • Webes technológiák (2019. 10. 12. ; 2019. 10. 26.)
  • Asztali alkalmazásfejlesztés (Java vagy C#) (2019. 10. 19. ; 2019. 11. 09.)
  • Adatbázisfejlesztés és backend (2019. 11. 16. ; 2019. 11. 30.)
  • Hálózati ismeretek (2019. 11. 23. ; 2019. 12. 07.)

A szakképzés az elmúlt időszakban kétévente új kerettantervet kapott. Ennek a tanévnek az egyik kihívása az új szakmai érettségi vizsga. Ehhez és a közismereti érettségire való felkészüléshez is hathatós segítséget nyújtanak a fenti tanfolyamok, melyeken érettségi típusú feladatok megoldására is sor kerül.

A felkészítő tanfolyamokra történő jelentkezéshez, valamint a többi ingyenes szolgáltatás igénybevételéhez először az ITMP Klubba kell bejelentkezni. A klub weblapján a képzések bővebb leírása is megtalálható. Természetesen egy tanár több kurzusra is jelentkezhet a szabad helyek függvényében, hiszen az a célunk, hogy az érettségire minél szélesebb körű felkészítést adjunk.

És hogy miért is érdemes az őszi kurzusokon részt venni? 

Mert

  • az Andrássy út egyik műemlék épületében, a Green Fox Academy 21. századi trendeknek megfelelően kialakított, kellemes környezetet biztosító képzőhelyén,
  • csoportmunkában, egymást jobban megismerve és támogatva,
  • korszerű módszertannal, profi mentorok segítségével,

könnyedén mélyíthetők el az ismeretek.

Klubtagként a fenti kurzusokon kívül természetesen továbbra is lehetőség van regisztrálni a NetAcademia több mint 350 online kurzusát tartalmazó csomagjára, valamint a céges mentorálásra is.

Sok szeretettel várunk mindenkit az ITMP Klubban és őszi képzéseinken!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »