VII. IT Essentials országos szakmai verseny

Idén hetedik alkalommal rendezi meg a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum a Deutsche Telekom IT Solutions szponzorálásával az IT Essentials tananyagra épülő országos szakmai versenyét.

A verseny célja, hogy a Cisco IT Essentials tananyag oktatását végző szakképző intézmények diákjai összemérhessék tudásukat, továbbá találkozzanak, és szakmai tapasztalatcserét folytathassanak az oktatók.

A versenyre azok a diákok jelentkezhetnek, akik magyarországi nappali rendszerű, informatikai szakképzést folytató szakképző intézmények 9–5/13. évfolyamos ágazati vagy technikumi képzésében, illetve 1/13–2/14. évfolyamos szakképzésében folytatják tanulmányaikat, és iskolájuk regisztrált CA és/vagy ITE Akadémia.

A versenyek tartalmi követelményei az IT Essentials 7.0 tananyagra épülnek, feladatai hasonlóak az előző években megismertekhez.

A verseny két fordulóban kerül megrendezésre. Az online elődöntőben és a döntőben a versenyzők központi feladatot kapnak.

I. online forduló időpontja: 2020.11.19. (csütörtök) 14:00 – 15:00

II. forduló (országos döntő) időpontja: 2020. december 12. (szombat)

Az országos döntőn az első, online fordulóban legjobban szereplő 12 tanuló és felkészítő tanáraik vesznek részt. A döntő a Budapesti Műszaki Szakképzési Centrum Bláthy Ottó Titusz Informatikai Technikumban (1032 Budapest, Bécsi u. 134.) kerül megrendezésre.

Regisztráció: https://ite.blathy.info

Regisztráció határideje: 2020. november 06. Határidőn túli nevezésre nincs lehetőség.

A részletes versenykiírás megtekinthető itt.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »