BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge 2021

Idén nyolcadik alalommal rendezik meg a BME-Pannon-HTE NetSkills Challenge versenyt.

A verseny egyéni, 2 fordulós, magyar nyelvű, és nyitott minden magyarországi felsőoktatási intézményben tanulmányait folytató hallgató számára előzetes regisztráció után. A versenyfeladatok témája és nehézségi szintje alapvetően a Cisco CCNA, Network Security képzéseket, valamint az IPv6 témakörét öleli fel, de magasabb szintű tudást és gyakorlatot (CCNP) vagy más témakör (IoT) ismeretét igénylő részfeladatok is előfordulhatnak.

  • Online forduló: 2021. november 18., 16.00 – 20.00 óra között
  • Eszközös forduló (döntő): 2021. november 26., 10.00 – 13.00 óra között
  • Eredményhirdetés és díjátadó: 2021. november 26., 15.00 óra
  • Regisztráció határideje: 2021. november 17., 12.00 óra
  • Regisztráció : https://bit.ly/3CqHnwl

Az online webes előszelekciót követően a 6 legjobb hallgató a második, eszközös fordulóban mérheti össze tudását, amelynek -- amennyiben a járványügyi előírások lehetővé teszik -- a Pannon Egyetem Műszaki Informatikai Karának Cisco laborja ad otthont.

Az online webes előszelekció két részt tartalmaz, így az elméleti tudásra fókuszáló, kb. 50 kérdésből álló tesztet követően egy konfigurációs feladatot kell megoldani a Cisco Packet Tracer hálózati szimulátorban.
Az eszközös fordulóban Cisco eszközökből álló hálózatot kell konfigurálni, valamint hibaelhárítással kapcsolatos feladatokat kell megoldani.

A verseny első 3 helyezettje között a fentebb említett értékes tárgynyeremények, valamint különdíjak kerülnek kiosztásra!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »