IOK 2022 – Informatikai Oktatási Konferencia

Informatikai Oktatási Konferencia 2022

Idén tizedik alkalommal rendezi meg a HTTP Alapítvány a Pannon Egyetem Műszaki Informatika Karával partnerségben informatika oktatással foglalkozó konferenciáját az IT képzésben dolgozó oktatók és vezetők, valamint kormányzati szervek, szakmai szervezetek és cégek képviselői számára.

Nagy örömünkre a tavalyi online konferenciánk után az ideit már hibrid formában rendezhetjük meg, így 150 fő számára biztosítani tudjuk a személyes részvételt is. Mind a helyszíni résztvevőknek, mind a távolról velünk lévőknek szeretnénk a lehető legszínvonalasabb konferenciaélményt nyújtani. A helyszínen a Telekom Székház impozáns környezete, a büféebédet is tartalmazó vendéglátás, valamint a személyes találkozás varázsa biztosítja ezt. Az online résztvevők számára egy saját fejlesztésű virtuális konferenciaközponttal készülünk, ahol szabadon lehet válogatni az egyes szekciók szakmai programpontjaiból, lehetőség lesz az egymással történő beszélgetésre, és lesz olyan szekció is, ami csak online lesz elérhető.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A szakmai programban az informatika oktatás legaktuálisabb és legtöbbeket érdeklő szakmai kérdéseit járjuk körül. Szót ejtünk többek között a duális szakképzés kihívásairól és lehetőségeiről, az IT szakképzés és a felsőoktatás közös jövőjéről, a digitális kultúra tantárgy oktatásának tapasztalatairól és a Cisco Hálózati Akadémia rendszerben elérhető DevNet kurzusról. A konferencia egyben a Cisco Hálózati Akadémia oktatóinak éves akadémiai napja is.

A délelőtt során a plenáris előadásokra kerül sor, majd az ebédet követően a helyszínen három, online pedig négy szekcióban folytatódik a tanácskozás:

  • Szakképzés 4.0, ITMP és NetAcad szekció (a duális szakképzés aktuális kérdései és kihívásai, a Cisco Hálózati Akadémia DevNet kurzusa)
  • Digitális kultúra szekció (oktatási anyagok, érettségi)
  • Informatika a felsőoktatásban szekció (a felsőoktás informatikai képzéseit érintő legfontosabb kérdések)
  • Digitális kultúra az alsó tagozaton szekció (csak online!)

A konferencia részletes programja már elérhető a rendezvény regisztrációs honlapján

A konferencia időpontja: 2022. március 19. (szombat) 9:00 – 15:30 
Helyszín: Magyar Telekom Székház, 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 36., illetve az IOK 2022 virtuális konferenciaközpontja.
Regisztráció: https://iok2022.http-alapitvany.hu

A személyes részvételre történő jelentkezés határideje: 2022. március 10., csütörtök 18:00
A korlátozott létszámkeret miatt a helyszíni részvételre történő regisztráció nem jelenti automatikusan a konferencián való személyes részvétel lehetőséget. A jelentkezés lezártát követően, legkésőbb 2022. március 11., péntek 18 óráig email értesítést küldünk arról, hogy a helyszíni vagy az online részvételedet tudjuk-e biztosítani. Az online hozzáférést mindkét esetben megkapod.

Az online részvételre történő jelentkezés határideje: 2022. március 17., csütörtök 18:00
A személyre szabott bejelentkezési linket a regisztrált résztvevőknek a konferenciát megelőző napon küldjük ki.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődőt konferenciánkon!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »