EuroSkills 2014 - Döntő

A HTTP Alapítvány idén is a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara „Szakma Sztár” versenyének keretében rendezte meg a EuroSkills 2014 válogató verseny döntőjét 2013. április 24-26. között a Hungexpo G pavilonjában.

ES2014Az esemény közel tizenötezer látogatót fogadott a két versenynap során. Az esemény kiemelt jelentőségét bizonyítja, hogy a megnyitón részt vett Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, aki később az informatikai versenyterületet is meglátogatta.

Az igen szoros válogató versenyen a győztes a debreceni Mechwart András Szakközépiskola FiberPower csapata lett, csupán néhány ponttal megelőzve a Pataky István Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola BruteForce csapatát.
A debreceniek megtiszteltetése, hogy a döntőt követő tizennyolc hónapos felkészülés után Magyarországot képviselve mérkőzhetnek majd meg Európa legjobbjaival.

Gratulálunk minden résztvevő csapatnak, és különösen gratulálunk a győzteseknek, Bora Lászlónak, Pető Rolandnak és Varga Ákosnak, akik 2014. októberben 1. és 5. között, a franciaországi Lilleben már a nemzetközi mezőnyben bizonyíthatják rátermettségüket!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »