Friss hírek az új CCNA Routing and Switching tananyagról!

Korábban ígértük, hogy a hamarosan megjelenő CCNA 5.0 tananyaggal kapcsolatban minden friss információt megosztunk az akadémiai közösséggel.
CCNA
Az aktuális hírek:

  • A tananyagról

Az új CCNA tananyag 7 különálló kurzusa lehetőséget ad arra, hogy az oktatók különböző megközelítésekből, a diákok céljainak leginkább megfelelő módon taníthassák a tananyagot.  Az oktatóra van bízva, hogy az első szemeszter esetén melyik kurzust választja. (1. Introduction to Networks vagy 1. Network Basics).

Az ezt követő két szemeszter témája a forgalomirányítás és a kapcsolás, melynek oktatása történhet együtt (2. Routing & Switching Essentials és 3. Scaling Networks) vagy egymástól teljesen függetlenül (2. Routing Protocols és 3. Switched Networks).
A negyedik szemeszter (4. Connecting Networks) közös és a korábban választott irányvonaltól függetlenül az új CCNA Routing and Switching minősítő vizsgára készít fel.
 

  • Vizsgakedvezmények

Mint arról már többször beszámoltunk, a régi CCNA minősítő  vizsga 2013. szeptember 30-ig tehető le. Tekintettel arra, hogy a Cisco biztonsági okokból a kedvezmény igénylésének idejét 30 napra tolta ki, így a régi CCNA vizsgára a kedvezményt 2013. augusztus 20-ig lehet igényelni.

  • Áttérés

A Cisco mindent megtesz annak érdekében, hogy segítse a CCNA Discovery és CCNA Exploration tananyagokról az új CCNA Routing and Switching tananyagra való áttérést. Ehhez folyamatosan jelennek meg előadások, segédanyagok. Az áttérésről a HTTP Alapítvány továbbképzésein is lesz szó.

A fenti témákról további információk találhatók az alábbi angol nyelvű előadásokban, illetve a NetSpace CCNA Routing and Switching Instructor Resource spotlight oldalán.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »