FONTOS! 2013. június 30-án megszűnik az AC felület!

Egy nagyon fontos határidőre szeretnénk felhívni minden jelenlegi és korábban az akadémiai rendszerben végzett hallgató figyelmét: 2013. június 30-án megszűnik az AC felület.

ACMindez azt jelenti, hogy ezt követően minden ott tárolt adat elveszik, azaz sem a korábbi osztálynaplók, sem a kurzuszáró tanúsítványok és oklevelek nem lesznek elérhetők, letölthetők.

A fentiek alapján a következőket szükséges elvégezni:

  • Minden elérhető tanúsítvány és oklevél letöltése az AC-ről. Ez megtehető a Gradebook  oldalon a Display Certificates and Letters linkre kattintva.
  • Vizsgakedvezmények lekérése és az email cím érvényesítése. Ez 2013. május közepéig az AC-n, ezt követően már csak a NetSpace felületen tehető meg a Professional Development bekezdés Request Voucher linkjére kattintva.
    • Ha egy május közepe előtt lekért kedvezmény esetén az email cím érvényesítése nem történik meg 2013 június 30-ig, akkor a kedvezmény igénybevételéhez fel kell venni a kapcsolatot a Cisco támogatási csoportjával.
    • Egy május közepe után befejeződő csoportban megszerzett kedvezmény lekéréséhez migrálni kell az új felületre.
  •  
Fontos még megemlíteni, hogy a régi CCNA minősítő  vizsga 2013. szeptember 30-ig tehető le. Tekintettel arra, hogy a Cisco biztonsági okokból a kedvezmény igénylésének idejét 30 napra kitolta, így a régi CCNA vizsgára a kedvezményt 2013. augusztus 20-ig lehet igényelni.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »