Fontos információk a migrációval kapcsolatban!

Május hónapban számos változás történt a migrációval kapcsolatban. Eddig csak az oktatók kezdeményezhették a migrációt, de május közepe óta minden felhasználó, így a diákok is kezdeményezhetik a NetSpace felületre való áttérést. Az AC felületen a bal oldali sávban lévő "Start the upgrade process now" linkre kattintva kezdhető meg a folyamat.
Diák_migráció

A migrációt követően a korábbiakhoz hasonlóan az oktatónak kell a diákokat osztályhoz rendelni ahhoz, hogy a megfelelő tananyagot elérhessék.

Ahhoz, hogy a jelenlegi és már végzett diákok a korábban befejezett szemeszterek anyagait is meg tudják tekinteni, egy emailt kell írniuk az academy-alumni@netacad.net címre a következő információkkal:

  • teljes név
  • AC azonosító vagy felhasználónév

A tananyagok elérhetőségére az igényléstől számítva kb. egy hónapot kell várni!

Egy másik nagyon fontos változás, hogy a vizsgakedvezmények igénylése május 20-a óta az AC felületről már nem lehetséges! Pontosabban a kedvezmény igénylésekor a rendszer automatikusan a NetSpace migrációs oldalára vezet. Sikeres migrációt követően a kedvezmény a NetSpace Learn füléről érhető el. A kedvezmény lekérés ideje, a Cisco most bevezetett biztonsági előírásainak köszönhetően akár 30 nap is lehet. Így aki szeretne szeptember 30-ig régi CCNA vizsgát tenni, legkésőbb augusztus végén kérje le voucher-ét!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »