Elérhető az új CCNA 5.0 tananyag 2. szemeszterének bemutató verziója

CCNA5.0Június 27-én a Cisco bejelentette, hogy elérhető az új CCNA 5.0 tananyag 2. szemeszterének két kurzusa, a Routing and Switching Essentials és a Routing Protocols. Mindkét kurzus próba verzióban tekinthető meg, ami azt jelenti, hogy a  következő elemek, funkciók még nem elérhetők:

  • Fejezetvégi kérdések, vizsgák
  • Kiegészítő anyagok
  • NatAcad támogatás

A most megjelenő próba verzió célja az, hogy az oktatók mihamarabb átfogó képet kapjanak az új tananyagról és lehetőségük legyen a jövőbeni oktatás megtervezésére. A végleges verzió várhatóan augusztusban jelenik meg.

A két kurzust a következőképpen érhetjük el:

  1. Bejelentkezünk a Netspace felületre.
  2. A Teach fülön a Professional Development résznél a View Instructor Courses linkre kattintunk.
  3. Kiválasztjuk a szükséges kurzust.

A nyár folyamán minden oktatónak azt ajánljuk, hogy kezdjen el ismerkedni az új tananyag felépítésével és tartalmával. Ehhez számos segítséget találunk a NetSpace felületen:

  • A korábbi hírlevelünkben már említett "Are you ready for CCNA R&S" tesztkurzus segítségével ellenőrizhetjük pillanatnyi felkészültségünket az új témakörökben.
  • Az új tananyag első két kurzusa a fent említett módon már elérhető.
  • A 2013. július 16-18-án megrendezésre kerülő Virtuális Akadémiai Konferencián (Global Academy Virtual Conference) számos előadást hallhatunk majd az új CCNa 5.0 tananyagról. 
  • 2013 augusztusában kiegészítő segédanyagokat tesz elérhetővé a Cisco, mely tartalmazza azokat a hiányzó technikai ismereteket, amik az új és a régi tananyag közötti különbségből adódnak. Ezek pillanatnyilag angol nyelven lesznek elérhetőek.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »