ASC Workshop és Hálózati ismeretek - továbbképzés 2013.03.22

2013. március 22-én folytatódik a HTTP Alapítvány akadémiai oktatóknak szóló továbbképzés-sorozata. 

A második modul második foglalkozására a most következő pénteken, a délutáni órákban kerül sor. A helyszín ezúttal ismét Budapest, a HTTP Alapítvány oktatóterme.  A korábbi szakmai napokhoz hasonlóan interaktív WebEx közvetítést kínálunk azok számára, akik személyesen nem tudnak részt venni.
 
Ismét hangsúlyozzuk, hogy a felnőttképzési (FAT) akkreditációval rendelkező képzéssorozat az akadémiai oktatók számára teljesen ingyenes. Arra is szeretnénk a figyelmet felhívni, hogy a FAT akkreditációval rendelkező képzésre regisztrált oktatóknak is kell regisztrálnia minden képzésre külön!
 
Az akadémiai hírek és újdonságok részben munkatársunk ismét egy távoli helyszínről, Londonból jelentkezik. A mostani alkalommal folytatjuk a kapcsolás témakörét. Szó lesz arról, hogy az új kerettantervek hogyan támogathatóak a Hálózati Akadémia tananyagaival. Továbbra is terítéken lesznek a versenyfeladatok: most a WorldSkills 2013 magyarországi válogató online fordulójának haladó szintű Packet Tracer  feladatait oldjuk meg közösen. Megnézzük azt is, hogy a Packet Tracerben hogyan demonstrálható a feszítőfa protokoll hiánya, valamint hogy a többszörös összeköttetések letiltása helyett hogyan lehet a redundáns vonalakat a forgalom továbbításba bevonni. Közeledik az időpont, amikor az utolsó osztály indítható az AC-n, ezért most azt mutatjuk meg, hogyan segíthetjük elő a NetSpace történő zökkenőmentes áttérést diákjaink számára.
 
A helyszíni és a webes közvetítésen történő részvétel egyaránt regisztrációt igényel! 

 

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »