infoTanárium - online foglalkozás-sorozat informatika tanároknak

A soron következő képzés:

Időpont:

2021. október 14.
14:30-16:30

Helyszín: HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
Tervezett előadások és regisztráció
Értékelő űrlap
   
 

A legutóbbi képzés:

Időpont:

2021. május 27.
14:30-15:50

Helyszín: HTTP Alapítvány oktatóterme
1123, Budapest, Csörsz u. 45.
Előadások és felvételek

A HTTP Alapítvány 2017 szeptemberében megújult formában indította útjára infoTanárium néven az informatika tanároknak szóló online továbbképzés-sorozatát. A foglalkozások célja az informatikai ágazatban tanító pedagógusok szakmai és módszertani támogatása. A foglalkozás-sorozat bárki számára nyitott, de az azt igénylők két PAT-akkreditált továbbképzésen is részt vehetnek:

  • A "Bevezetés a hálózatok világába - továbbképzés" (PAT1) - melynek keretein belül, a 10. évfolyam Hálózatok I. tantárgy oktatására és a CCNA R&S első szemeszterének tananyagára helyezzük a hangsúlyt.
  • A "Forgalomirányítási és kapcsolási alapok - továbbképzés" (PAT2) - középpontjában szeptembertől a 12. évfolyam Hálózatok I. tantárgy oktatása és a CCNA R&S második szemeszterének tananyaga, továbbá az érettségire való felkészülés áll.

A másfél éven keresztül, távoktatási formában zajló továbbképzéseken valódi segítséget szeretnénk nyújtani a Hálózatok I. tantárgy és a CCNA R&S Bevezetés a hálózatok világába, valamint a Forgalomirányítási és kapcsolási alapok című kurzusok oktatásához. Az ütemezésben igazodunk a 10-12. évfolyamra vonatkozó, korábban kiküldött tanmenetjavaslatainkhoz. Minden képzési alkalommal a soron következő hónap anyagával kapcsolatban kapnak közvetlen hasznosítható ismereteket és tanácsokat a résztvevők.

A PAT-akkreditált továbbképzések általában évente kétszer, tanév elején, illetve a második félév elején indulnak.

További információ az info@http-alapitvany.hu címen vagy az (1) 225-4702-es telefonszámon kérhető.