Jelentkezés az Informatikai és távközlési alapok II. – Bevezetés a hálózatok világába (CCNA1) oktatói képzésre 2024.05.16.

Személyes adatok
Lakcím adatok
Intézményi adatok
Számlázási adatok
Adatkezelési nyilatkozat
Ezúton hozzájárulok ahhoz, hogy a Hálózati Tudás Terjesztéséért Programiroda Alapítvány (1123 Budapest, Csörsz u. 45., a továbbiakban: Alapítvány) az itt megadott személyes adataimat az oktatói képzés szervezéséhez, valamint adminisztrációjához (például képzési szerződés, tanúsítvány) felhasználja és azokat a törvényi előírásnak megfelelően a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerbe (FAR) feltöltse. Kijelentem, hogy az általam megadott személyes adatok megfelelnek a valóságnak és a jelenlegi, aktuális állapotot mutatják. Az Alapítvány kijelenti, hogy az adatokat csak és kizárólag a fent említett célokra használja, további felek számára tovább nem adja. "Adatkezelési szabályzat " letöltése.
Felnőttképzési tájékoztató
Tekintsd át képzési tájékoztatónkat, amely a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvényben meghatározottak szerint tartalmazza a felnőttképzési jogviszony létrejöttéhez szükséges információkat képzésünkről. "Felnőttképzési tájékoztató" letöltése.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »