Sisák Zoltán a digitális oktatás nagykövete

Sisák Zoltán, a HTTP Alapítvány kuratóriumi elnöke pályafutása legnagyobb elismerését vehette át szeptember 18-án, a Menta konferencián. Az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért 1997 óta díjazza a hazai piac kiválóságait és reménységeit, 2001 óta pedig Gyurós Tibor-díj néven adja át az elismeréseket olyan szakemberek, és vállalkozások részére, akik az elmúlt egy év során meghatározó munkát végeztek az iparágban. Ebben az évben huszonegyedik alkalommal történt meg a díjak átadása Az év menedzsere, A digitális oktatás nagykövete, Az év digitalizációs projektje, illetve Az év innovációja kategóriában.

A díjazottak:

  • Az év menedzsere: Birmacher Barnabás - Bitrise, CEO
  • A digitális oktatás nagykövete: Sisák Zoltán - HTTP Alapítvány, kuratóriumi elnök
  • Az év digitalizációs projektje: Lidl Magyarország Bt. - rövid lejáratú termékeket automatikusan diszponáló MI rendszer
  • Az év innovációja: WIWE mobil EKG, Sanatmetal Kft.

„A díjazott projektek és szakemberek eredményei a maguk területén mind alkalmasak arra, hogy előmozdítsák a digitális gazdaság térnyerését, valamint kiváló példái a magyar digitális gazdaság fejlődési potenciáljának, hiszen olyan vezetési módszerekről, innovatív ötletekről és technológiákról van szó, amelyek nemzetközi viszonylatban is kiemelkedők” - kommentálta a díjazottak listáját Laufer Tamás, az IVSZ elnöke.

A Digitális oktatás nagykövete címet elnyerő Sisák Zoltán a magyar informatika oktatás kiemelkedő alakja, aktív részese volt az informatika tanárok szakmai fejlődését támogató Infotanár Mentor Program elindításának, valamint az általa vezetett HTTP Alapítvány végzi a magyar Cisco Hálózati Akadémiai program országos támogatását, az érintett tanárok szakmai továbbképzését.

Gratulálunk Sisák Zoltánnak és minden díjazottnak!

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »