infoTanárium foglalkozás - 2022. december 15.

Az ünnepek előtt rendkívüli iNFOTANÁRIUM adással jelentkeztünk. A 2022. december 15-i foglalkozás a WorldSkills és a webfejlesztés jegyében zajlott. Bevezettünk titeket a kulisszák mögé, és izgalmas gyakorlati bemutatókkal kísérve osztottuk meg veletek, hogy milyen kihívásokkal teli feladatokat kell megoldani ahhoz, hogy valaki felállhasson ebben a kategóriában a szakmai világbajnokság dobogójára.

Rendkívüli decemberi infoTanáriumunk részletes szakmai programja:

  • Először Sisák Zoltán webfejlesztő WorldSkills szakértői sapkáját felvéve mesélte el nektek, hogy mi történik szakmai oldalról a WorldSkills versenyeken, és áttekintést ad a mostani verseny webfejlesztő feladatairól.
  • Ezt követően Sisák Botond ezüstérmes webfejlesztő versenyző segítségével egy hosszabb sorozatot indítottunk. Ennek során elmélyülünk a webfejlesztők idei WorldSkills feladataiban.
    Kezdésként a speedtest modul volt terítéken, melynek során közel 20 feladatot kellett a versenyzőknek megoldaniuk mindösszesen 3 óra alatt. A feladatok áttekintésén túl, néhány érdekesebb rész megoldását is megmutattuk élő bemutató formájában. (40 perc)
  • Az adást egy vidám játékkal zártuk, ahol tesztelhettétek a WorldSkills-szel kapcsolatos ismereteiteket. (20 perc)

Az infoTanárium decemberi foglalkozásának előadásai és anyagai elérhetők az https://infotanarium.hu oldalon.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »