ASC Workshop és továbbképzési nap - 2017. február 24.

2017. február 24-én folytatódott ASC Workshop sorozatunkat, melyben a Cisco Hálózati Akadémia és az informatika oktatás aktuális híreivel, valamint érdekes szakmai előadásokkal és gyakorlati bemutatókkal jelentkeztünk. Jónás Katalin megmutatta nekünk a középszintű szakmai informatikai érettségi weboldalkészítés feladatrészének megoldását, Sisák Zoltántól pedig hasznos tanácsokat kaptunk a HTML/CSS témakör oktatásához. Az "Oldjuk meg együtt" rovatban Pető Roland mutatta be az EuroSkills 2018 válogató verseny február 16-i, első online fordulójának Packet Tracer feladatát. A workshop a korábbiakhoz hasonlóan helyt adott a távoktatási formában zajló PAT továbbképzéseinknek is.

A képzési nap témakörei az alábbiak voltak:

  • Hogyan tanítsunk? - Fontos információk, segédanyagok, tippek a Hálózati ismeretek I. tanításához a 10. és 12. évfolyamon
  • Mi újság? - Hírek, érdekességek az informatika oktatás világából
  • Amit a szakmai informatika érettségiről tudni lehet - Oldjuk meg együtt a közép szintű szakmai informatikai érettségi weblapkészítés feladatrészét!
  • Hogyan tanítsuk a HTML/CSS témakört?–rendhagyó tanácsok kezdőknek egy középhaladótól!
  • "Oldjuk meg együtt" - Az EuroSkills 2018 válogató 1. online fordulójának Packet Tracer feladatát Pető Roland mutatja be.

A képzési nap felvételei megtalálható az ASC Workshop oldalán.

További információk az ASC Workshop és oktatói továbbképzés-sorozat honlapján találhatók.

Képzések és tanfolyamok

Melyik Cisco Hálózati Akadémiai képzés az Önnek legmegfelelőbb?
Képzések részletei »

Eseménynaptár

A Cisco Hálózati Akadémia eseményei és rendezvényei
Tovább a naptárhoz »